Still life ke ni? uhuhuh

masih lagi gambar di Time Tunnel kat Cameron Highland.. Cameron lagik.. ahhahah ikut giliran.. nanti upload slow2.. sampai yang terkini punya.. hahah oh sambung balik.. kat Time Tunnel tu.. serius kita leh leka kat dalam tu.. macam2 ada.. semua barang2 lama tersimpan kat situ.. dari basikal tua.. sampailah poster2 lama.. botol2 minuman.. hinggalah ke raket badminton yang diperbuat dari kayu.. seriously.. mmg RARE.. nanti nak g lagi kalau berkesempatan.. tak puas tengok.. huhuh

Persembahan slaid ini memerlukan JavaScript.

kenapa ada gambar black n white.. saya guna available light je.. kadang je pakai flash.. kalau guna black n white nya setting kita leh naikkan ISO setakat yang kita nak berdasarkan keadaan cahaya yang ada.. jenuh juga weh amik gambar ngan shutter speed yang agak slow.. so naikkan ISO cara terbaik untuk saya yang malas ini.. hahahaha

Rama-Rama dan Bunga di Cameron Highland

Salam, wah lama giler tak update blog.. banyak kerja plak lately n ramadhan adalah bulan paling tak sibuk bagi saya.. huhuh leh lah belek2 balik blog syok sendiri saya ni..

ni gambar sambungan dari trip ke cameron highland bulan 4 aritu.. hahah amik ko.. gambar bulan 4 aku baru nak upload.. lantak ke.. korang jenguk2 lah ye.. komen apa yang patut.. :-)

Persembahan slaid ini memerlukan JavaScript.

gambar bunga tu diambil semasa saya berjalan2 ke kedai2 bunga yang ada di cameron.. dan gambar rama-rama tu semasa di butterfly farm.. kat butterfly farm tu ada bermacam jenis haiwan lagi… macam2 ada.. cuma tak sanggup nak tengok ular tu je.. hahahah

Street Shoot di Raub

Pada bulan lepas berkesempatan meluangkan masa untuk shoot bersama saudara Khairul Hasli dan rakan2nya di sekitar bandar raub. Temanya adalah street.. puas juga lah berjalan keliling bandar untuk dapatkan shoot terbaik..

Persembahan slaid ini memerlukan JavaScript.

all photo’s are copyright@adila hazni 2011