Paintball Anyone.. Layannn

DSC02933

 

DSC02975Ari Sabtu lepas berkesempatan mengikuti xtvt Paintball War anjuran Anak-Pahang.net di Putra Park Paintball Putrajaya.. sampai jugak aku ke putrajaya tapi tak berkesempatan nak snap banyak gambar… nak kejar masa… cuma banyak shot gambar masa Paintball War jer.. itupun agak kelam kabut… sebab photographer pun kena gak tembak.. tapi mmg happening lah… korang2 yang join tuh mmg best… nanti aku nak join gak nembak… jadi ye lepas raya ni… aku nak join gakkkkkk

DSC02955

 

DSC03084

DSC02986

 

DSC02983

 

DSC03222

 

DSC03224

One thought on “Paintball Anyone.. Layannn

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s