Nak Ubah Layout Blog…

huhuhuh untuk sekian kalinya aku cepat bosan dengan layout blog ni.. any ideas to share..? sharing is caring maa… hahahhaha aku nak ubah bagi kemas sket.. yang baru ni cam srabut plak… hahahah

Minggu ni ada permintaan di Kuala Medang.. uhuh nasib baik program kat Batu malim tu ditangguhkan.. kalau jadi jugak.. tak terkejar aku nanti.. program lagi nak handle.. orang kawen lagi.. kenduri lagik.. kena photostat agaknya aku…. huhh

tengah pikir2 ni nak ubah camner… huhuuh selamat berkarya ye kawan2….

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s