Bowling… di Cosmic Bowl, Mid Valley

heheheh … cuti2 malaysia kami tak sah jika tida singgah di mid valley.. kerana syed sibuk nak main bowling.. aku yang tangan bangku ni pun sama sibuk gak nak main.. lantaklah labu.. longkang pun longkang.. janji ada strike 1… wakakkaka

yang 2 ni mmg pakar bab pose depan kamera…

huhuhuh menda dipikirnya entah

baik2… jatuh kang….

aksi syed n isteri tersayang… huhuh

aku pening lah main bowling kat mid valley ni… dengan lagu kuat2.. lampu neon macam2 warna.. cam kat disco lak… best lagi main kat bukit tinggi (kata2 seorang amatur.. wakakakak)

2 thoughts on “Bowling… di Cosmic Bowl, Mid Valley

  1. oh ya,..
    if shooting sports,..
    try aboid ghosting image..shoot le dlm 1/100 and above sbb kita xnk moment tu melepas..rasa xble pegi?up je ISO..jgn bimbang akan bisingnya noise itu..

    oh ya,..
    pernah cube slow/rear sync?best oOo utk sports action..cube la!

  2. slow n rear… tak pernah.. semua fill jer.. heheh saya ni mmg noise phobia… thanks 4 the comment..really appreacite it…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s