Marina Admiral Club And Leisure

arrr lanjutan dari gambar jalan2 naik bot tu.. nilah sebahagian dari gambar Marina Admiral Club tu… tak banyak sangat kapal… tapi best gaklah pusing2 kat situ… huhhuh

huhuhuh  sekian terima kasih

5 thoughts on “Marina Admiral Club And Leisure

  1. bro,..
    if u like shooting landscape,
    perlu berigt bahawa kadang2 kita perlu menjagakan horizontal line..kurang kan skt view yg biasa (mksudnya eye level view,..why not meniarap ke,ape ker utk dpt kan angle lg dramatik)

    oh ya,..
    overall dh ok dh ni.dn jgn lupe utk cuci2 kamera tu.slalu cuci sblm start shooting sbb kita xnk gambor kita rosak disebabkan habuk durjana!!

  2. ramai plak yang tegur dust kat gambar… yang bintik2 itam tu ye… huhuhu tak perasan.. tapi rasanya air tempias pada permukaan lens… atas bot sebenarnya tuh.. beralun.. nak amik gambar pun susah…. rasa terharu sangat korang sanggup jenguk sini…. nak lagi yang pro2 belaka…. err jgn panggey bro bleh.. i’m lady alphanian lah… heheheh

  3. well nampaknya lepas ni kena jaga angle n horizontal line.. hhuhu betul gak rasa cam melimpah2 gambar… akan dperbaiki selepas ini… tq tq tq a million tq to you all…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s