Saja Share gambar yang diedit.. simple editing…

ermm yang ni gambar pelancong di Muzium Samudera, Melaka… amik gambar ni pakai  Canon A580…

Yang ni kat Bentong, sambil2 tunggu my friend amik barang dia.. huuhuh

Yang ni Air Sirap, huhuh kat hotel 5 bintang pun still ada air sirap…

Yang ni masa kat Port Dickson ari tu… Pakcik ni tengah tunggu customer yang nak naik Banana Boat… heheh

Semua ni saya guna photoshop… naikkan detailing, adjust warna n noise.. simple jer…. tapi banyak lagi editing2 lain yang tak tercapai dek akal untuk buat… mereka dah tahap pro.. saya baru nak bertatih… huhuhuh

3 thoughts on “Saja Share gambar yang diedit.. simple editing…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s