Jalan2 Cari Pening : Genting Highland

2 minggu lepas.. saja jalan2 ngan member n sham ke genting.. pg dalam 2 ptg.. pastu turun dalam kul 8 malam.. orang ramai cam biasa.. pg pun sekadar jalan2 cuci mata, main bowling.. takder mende pun.. sebab aku tak minat sangat g Genting… hehe 2 kali setahun pun belum tentu lagi aku pg… hehehe.. ini pun orang ajak…

dalam gondola… kecut kejap perut.. huhuh dulu kat bawah ni banyak replika haiwan leh tengok.. sekarang ni semak jer..

haha sampai2 je.. jalan2 kat dalam.. terpandang permainan ni.. hadiahnya patung besar…  tak termain lah saya menda2 gini.. budak2 leh lah kot… kitorang pakat tengok orang main jer…

ni pun cam best jer..kuda pusing2 macam kat funfair.. versi cantek sket kot.. tapi tengok2 budak2 je naik.. huhuhuh

masa lepak2 kat bawah tengok orang main menda ni.. pun cambest gak.. tapi aku tak berani naik..ada satu tempat tu menda ni berhenti mengejut.. kalau naik mau heart attack sekejap… hehe

ni on the balik dah.. punyalah susah nak shot gambar.. sebab gondola bergoyang n gelap… dalam banyak2 gambar yang ni je rasa cam ok.. yang lain blurr… sebab noise yang boleh tahan.. aku tukar kepada black n white… kira boleh lah ye…

2 thoughts on “Jalan2 Cari Pening : Genting Highland

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s