Moh kita joging…

Masa : petang kelmarin

Tempat : Tmn Tasik JPS

Huhuh… rajin plak aku sejak akhir2 ni g  joging… beberapa minggu lepas bertapa dalam gym.. minggu ni g  joging plak… tapi berat badan tak turun2 gak.. salah teknik ke apa aku ni.. hehehe… joging 2 pusingan (takder makner joging… lebih kepada berjalan je.. janji kuar peluh)… pastu kuar kamera.. amik gambar plak.. punyer takder kerja…. huhuh

Taman Tasik JPS Raub

Pernah cuba mender ni tak… aku pernah.. separuh je aku dah terlompat2 kat situ… sakit tau..

cantik permandangan kat sini

yang melompat riang ni anak buah Sham..Farid (staff JPS) dia tengah berlatih untuk fitness agar dapat kekal dalam Kem Skuad SUKMA Pencak Silat Pahang.. harap2 dapatlah join.. ptg tu sham takder.. tu yang melompat tu.. huhuh

ermm mendamaikan…

 siput pun join jogging tau (tertonggeng2 aku nak amik gambar ni… huhuh)

 

yang ni partner in crime aku.. eh bukan… hehhe partner jogging… nana (staff PTD Raub).. huuh

ok.. bawak2lah joging ke.. jalan2 ke… kita digalakkan berjalan sebanyak 10K langkah setiap hari.. hhuhuh

*sori aku try edit gambar2 ni tapi ada yang tak berapa berjaya.. pixel pun aku dah kurangkan (utk memudahkan aku upload)

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s