Terbang mencari tempat tidur…

haaa.. lepas aku berjogging kat taman tasik JPS tu.. aku ke bandar raub perdana untuk isi minyak motor.. (ye motor sebab aku tak reti pandu kereta)… pastu aku lalu kat depan DESTOP (tempat kerja lama aku tuh).. utk tengok burung2 walit yang berterbangan (banyak tau) untuk mencari tempat tidur malam nanti.. sepanjang2 kabel elektrik dan alang2 kat bangunan tu jadi tempat lepak mereka… dulu masa kerja kat DESTOP.. pagi2 aku kena bersihkan najis burung yang banyak kat kaki lima tuh…. sabar jelah aku… bos aku cakap.. nanti burung2 tu akan terbang balik ke China.. tapi sampai sudah burung2 tu bermastautin kat situ.. mungkin bosku itu hendak menyedapkan hatiku ajer.. wakakkakak

“gambar tak berapa cantek sebab aku tak bawak flash n tripod… harap maklum (heheheheh…)

masa ni aku kat depan AMBANK raub

cuba tengok.. sepanjang2 kabel elektrik tu burung2 tu lepak..

ni aku try closeup sket.. kalau korang perasan garis2 hitam halus tu… itu adalah burung2 yang berterbangan… sebab aku amik ngan slow shutter.. 1 saat kot.. so jadilah trail gtu.. nanti aku datang lagi dengan flash n tripod…

lagik… ni kat parking keta depan PUBLiC BANK

aku try close up lagi… tapi tak jadik gak….

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s