Outing di KL Bird Park..

hmm walau bz sket minggu lepas.. sempat lah join geng2 fotografi cari.com.my untuk outing di KL Bird Park.. oleh kerana kepakaran Sham memandu.. sampailah juga ke sana tanpa sebarang insiden sesat… hehehehehe.. antara yg datang adalah.. Kak Fizah, Adiegani+wife, Adik Adie n aku+sham.. dan penampilan istimewa En. Alongarts… semua bantai nama nickname je.. nama asal tahu.. tapi takyah lah letak…

Best juga lah walaupun hanya 5 orang je.. jadilah… datang jauh2 takkan nak balik plak.. ye tak..huhuh

So siri kali ni (ceh cam drama swasta plak).. banyak  sket gambarnya.. sebab nak letak antara gambar2 burung yang telah kami shoot… huhu enjoy ye…

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

ni antara gambar2 yang diambil.. hehe jgn haraplah aku n sham dapat shoot gambar burung kat dalam utan tu…kalau ada lens G leh arr… hehe

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s