Outdoor Shoot ..

ermmm berakhir sudah cuti sekolah.. bersekali dengan majlis kahwin yang sentiasa dicatat pada kalendar… mmg jimat belanja dapur bulan lepas..

biasa untuk wedding photoshoot mmg saya selitkan untuk outdoor shoot.. saja nak tambah kelainan pada gambar.. tak banyak pun sket2 je.. amatur cam saya ni.. more to try n error.. tryout semua teknik kalau bleh.. (tapi tak semua pun menjadi.. heheheh) tapi sebab nak deliver the best untuk customer.. kena buat betul2 takleh main2.. ini bukan cobaan.. (cobaannnnn….)

untuk itu awal2 lagi saya dah suruh pengantin cari tempat nak outdoor.. senang.. mereka lebih arif kan…kang aku suggest ikut suka kami kang..kalau tak suka.. marah orang weh… malah biasanya saya akan bagi list (apa yang perlu pengantin buat.. cari je kat internet.. kumpulkan.. print out…)

contoh gambar outdoor

null

selebihnya leh klik kat :  http://asdigicreativeweddinggallery.wordpress.com/2010/07/05/majlis-perkahwinan-eda-zek/

mana nak komen tu.. leh lah komen ye.. saya pun nak belajar juga.. banyak lagi tak tau nih..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s