Pertandingan Memancing Merdeka 2010 : I

memandangkan aku dah lama tak update blog… jadi aku masukkan lebih sedikit gambar untuk entry kali ni.. Pertandingan ni diadakan seminggu sebelum raya sebagai salah satu acara sambutan merdeka di raub ni… meriah juga dengan kehadiran pemancing2 tegar.. ikan yang paling berat dinaikkan adalah ikan likor (betul ke ejaan tu)… seberat 3.85 kg, kedua ikan likor juga seberat 3.45 dan ketiga ikan keli seberat 2.++ kg.. sorilah tak ingat beratnya.. maklumlah aku bukan wartawan… malah kehadiran aku kat situ tu pun untuk join sham yang amik gambar utk pihak PTD raub….

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

bersambung ke edisi II

One thought on “Pertandingan Memancing Merdeka 2010 : I

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s