Senja di Dong, Raub

gambar ni aku amik masa on the way balik dari cover majlis akad nikah kat dong… pastu sham masuk kat perumahan kos rendah kt lechar tu.. masa tu lah aku ternampak remang jingga senja.. aku suh sham berhenti.. masa tu lah aku shoot… adjust WB sket.. kejap cold.. kejap warm.. jadi inilah hasilnya…

mmg masa tu.. MasyaAllah..cantik sangat.. sampai terlupa dah maghrib.. haha… kat bahagian lain langit siap ada pelangi… tp tak sempat nak shoot.. sebab sekejap je..

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

4 thoughts on “Senja di Dong, Raub

  1. subhanallah sungguh cntik ciptaan Allah,di tmbh pula dgn kepandaian kamu shoot ..mmg fantastic..nak tya pict sg tu kat area mn yer..sg dong kan?tp yg area mn?

  2. Aida… terima kasih, erm ni kat jambatan rumah murah Lechar di dong.. kan ada perumahan kat seberang sungai.. kat situlah.. :)

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s