I-City Shah Alam

lama gila tak update blog.. ni pun kebetulan ada masa sket.. koleksi gambar banyak.. tp tak sempat nak share… maybe sampai tahun depan aku tak update blog..

so, pada kawan2 selamat menyambut tahun baru.. ada azam ke.. azam aku.. hmmm entah… ahahahaha.. last post untuk 2010…

The Lights Wonderland… mula2 tu teruja amat nak pegi.. skali sampai.. lorr gini je.. muahahaha takper.. pape pun amik gambo dulu… nak pegi sendiri maybe tak lepas… ni orang bawak… kira ok lah kan.. hehe

null

null

null

null

null

null

ada banyak lagi gambar sebenarnya.. nanti2 lah tambah…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s