Gunung Brichang, Cameron Highland…

Salam, lama dah tak post gambar.. asik membebel je.. orang pun marah.. so kita tengok gambar je lah ek

minggu lepas join geng budak nakal gi cameron highland.. main xtvt adalah photography.. tp aku rasa lebih kepada santai lah.. tak terikat sangat… mmg best.. sabtu bertolak dari raub kul 330 pg terus ke gunung brinchang.. hajat nak amik gambar sunrise.. tapi apakan daya.. kabus je yang nampaknya.. hahaha

Persembahan slaid ini memerlukan JavaScript.

so lepas shoot lebih kurang.. sebab kabus tebal..aku amik je gambar subjek yang boleh aku shoot… kemudian dari brinchang kami terus ke Ladang Teh Boh Sungei Palas.. perjalanan ke sana.. mmg permandangannya superb.. interesting n.. masyaAllah mmg cantik giler.. dengan ladang tehnya.. landscapenyer.. ngancam giler…

sori aku malas nak susun gambar satu2.. so aku wat slide show je.. heheh

2 thoughts on “Gunung Brichang, Cameron Highland…

    • masa tu awan mmg tak berapa biru.. kul 8 pagi.. kabus pun tebal lagik… nak tukar dalam cs5.. saya mmg tak pandai.. kecuali “cut” awan biru yang lain.. cara lain kalau langit ada biru2 sket.. naikkan digit gamma.. tu je yang tau… tp buat mmg tak berapa jadi.. cam pelik sket.. heheh

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s