Rama-Rama dan Bunga di Cameron Highland

Salam, wah lama giler tak update blog.. banyak kerja plak lately n ramadhan adalah bulan paling tak sibuk bagi saya.. huhuh leh lah belek2 balik blog syok sendiri saya ni..

ni gambar sambungan dari trip ke cameron highland bulan 4 aritu.. hahah amik ko.. gambar bulan 4 aku baru nak upload.. lantak ke.. korang jenguk2 lah ye.. komen apa yang patut.. :-)

Persembahan slaid ini memerlukan JavaScript.

gambar bunga tu diambil semasa saya berjalan2 ke kedai2 bunga yang ada di cameron.. dan gambar rama-rama tu semasa di butterfly farm.. kat butterfly farm tu ada bermacam jenis haiwan lagi… macam2 ada.. cuma tak sanggup nak tengok ular tu je.. hahahah

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s