Still life ke ni? uhuhuh

masih lagi gambar di Time Tunnel kat Cameron Highland.. Cameron lagik.. ahhahah ikut giliran.. nanti upload slow2.. sampai yang terkini punya.. hahah oh sambung balik.. kat Time Tunnel tu.. serius kita leh leka kat dalam tu.. macam2 ada.. semua barang2 lama tersimpan kat situ.. dari basikal tua.. sampailah poster2 lama.. botol2 minuman.. hinggalah ke raket badminton yang diperbuat dari kayu.. seriously.. mmg RARE.. nanti nak g lagi kalau berkesempatan.. tak puas tengok.. huhuh

Persembahan slaid ini memerlukan JavaScript.

kenapa ada gambar black n white.. saya guna available light je.. kadang je pakai flash.. kalau guna black n white nya setting kita leh naikkan ISO setakat yang kita nak berdasarkan keadaan cahaya yang ada.. jenuh juga weh amik gambar ngan shutter speed yang agak slow.. so naikkan ISO cara terbaik untuk saya yang malas ini.. hahahaha

One thought on “Still life ke ni? uhuhuh

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s