Rama-Rama dan Bunga di Cameron Highland

Salam, wah lama giler tak update blog.. banyak kerja plak lately n ramadhan adalah bulan paling tak sibuk bagi saya.. huhuh leh lah belek2 balik blog syok sendiri saya ni..

ni gambar sambungan dari trip ke cameron highland bulan 4 aritu.. hahah amik ko.. gambar bulan 4 aku baru nak upload.. lantak ke.. korang jenguk2 lah ye.. komen apa yang patut.. :-)

Persembahan slaid ini memerlukan JavaScript.

gambar bunga tu diambil semasa saya berjalan2 ke kedai2 bunga yang ada di cameron.. dan gambar rama-rama tu semasa di butterfly farm.. kat butterfly farm tu ada bermacam jenis haiwan lagi… macam2 ada.. cuma tak sanggup nak tengok ular tu je.. hahahah

Gunung Brichang, Cameron Highland…

Salam, lama dah tak post gambar.. asik membebel je.. orang pun marah.. so kita tengok gambar je lah ek

minggu lepas join geng budak nakal gi cameron highland.. main xtvt adalah photography.. tp aku rasa lebih kepada santai lah.. tak terikat sangat… mmg best.. sabtu bertolak dari raub kul 330 pg terus ke gunung brinchang.. hajat nak amik gambar sunrise.. tapi apakan daya.. kabus je yang nampaknya.. hahaha

Persembahan slaid ini memerlukan JavaScript.

so lepas shoot lebih kurang.. sebab kabus tebal..aku amik je gambar subjek yang boleh aku shoot… kemudian dari brinchang kami terus ke Ladang Teh Boh Sungei Palas.. perjalanan ke sana.. mmg permandangannya superb.. interesting n.. masyaAllah mmg cantik giler.. dengan ladang tehnya.. landscapenyer.. ngancam giler…

sori aku malas nak susun gambar satu2.. so aku wat slide show je.. heheh

I-City Shah Alam

lama gila tak update blog.. ni pun kebetulan ada masa sket.. koleksi gambar banyak.. tp tak sempat nak share… maybe sampai tahun depan aku tak update blog..

so, pada kawan2 selamat menyambut tahun baru.. ada azam ke.. azam aku.. hmmm entah… ahahahaha.. last post untuk 2010…

The Lights Wonderland… mula2 tu teruja amat nak pegi.. skali sampai.. lorr gini je.. muahahaha takper.. pape pun amik gambo dulu… nak pegi sendiri maybe tak lepas… ni orang bawak… kira ok lah kan.. hehe

null

null

null

null

null

null

ada banyak lagi gambar sebenarnya.. nanti2 lah tambah…