Gunung Brichang, Cameron Highland…

Salam, lama dah tak post gambar.. asik membebel je.. orang pun marah.. so kita tengok gambar je lah ek

minggu lepas join geng budak nakal gi cameron highland.. main xtvt adalah photography.. tp aku rasa lebih kepada santai lah.. tak terikat sangat… mmg best.. sabtu bertolak dari raub kul 330 pg terus ke gunung brinchang.. hajat nak amik gambar sunrise.. tapi apakan daya.. kabus je yang nampaknya.. hahaha

Persembahan slaid ini memerlukan JavaScript.

so lepas shoot lebih kurang.. sebab kabus tebal..aku amik je gambar subjek yang boleh aku shoot… kemudian dari brinchang kami terus ke Ladang Teh Boh Sungei Palas.. perjalanan ke sana.. mmg permandangannya superb.. interesting n.. masyaAllah mmg cantik giler.. dengan ladang tehnya.. landscapenyer.. ngancam giler…

sori aku malas nak susun gambar satu2.. so aku wat slide show je.. heheh

Advertisements

Futsallll

sori gambar lama lagik… en. shahrom pun masa ni belum bertukar ke temerloh lagik.. layan je lah ye.. tp aku tak berapa suka sangat nak amik gambar kat situ… susah. sebab jaring.. hahahah kena mengendap2 plak nak amik gambar… nak masuk gelanggang kang.. tak pasal kena terjah ngan bola..

null

null

null

null

null

null